• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Congressen

Steeds meer uitgevers organiseren aanvullende activiteiten voor hun klanten. Het organiseren van congressen, seminars, workshops of cursussen is een interessante aanvulling op uw dienstverlening. De modulen Congressen van Zeno ondersteunt u hierbij.

Per congres bepaalt u zelf welke gegevens bij deelname geregistreerd moeten worden. Hierdoor bent u flexibel om bijvoorbeeld paspoortgegevens (ivm vluchten) of overige kenmerken te registreren. Indien u het congres voor een externe opdrachtgever of met behulp van sponsors organiseert kunt u deze relaties koppelen aan het congres en (eventueel in termijnen) factureren. Indien binnen een congres meerdere sessies worden georganiseerd kunt u deze registreren als modulen, met bijbehorende locaties en maximum aantal deelnemers.

Bij het inschrijven van de deelnemers kan een aparte debiteur (apart factuuradres) worden ingevoerd. Standaard kunt u bovendien het type deelname, de herkomst en datum van aanmelding (en eventuele afmelding) vastleggen. De deelnemer kan op meerdere modulen worden ingeschreven en kan tevens extra artikelen op de factuur vermeld krijgen, zoals parkeerpassen, lunchbonnen of hotelovernachtingen. Bevestigingsbrieven, badges en presentielijsten helpen u om de deelnemers tijdig te informeren en het congres soepel te laten verlopen.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl